SFA Logo

HuvudMeny
Huvudsida
Nyheter
SFA FAQ
HTML Äventyr
Länkar

SoloMeny
Solo 2.0
Solo FAQ
Soloäventyr
Skapa Äventyr

sfa_solo@hotmail.com

SFA FAQ

: Vad är SFA?

: SFA (Somewhere Far Away) är en webbsida som baserar sig på soloäventyr och är tillika namnet på oss. Det finns både soloäventyr som Du kan spela här på sidan och sådana som Du kan ladda hem och spela.

: Vad är ett soloäventyr?

: Ett soloäventyr kan jämföras med en novell med den stora skillnaden att man själv får bestämma händelsens gång, man får själv avgöra vart man skall gå och hur man skall gå till väga vid olika situationer.

: Hur gör man för att spela soloäventyren?

: Det finns två olika typer av soloäventyr. De äventyren Du kan spela här på sidan, och inte laddar hem, hittar du under HTML Äventyr i HuvudMenyn. Där är det sedan bara att välja ett äventyr och börja spela. Den andra typen av soloäventyr hittar Du under aoloäventyr i SoloMenyn. Du trycker på det äventyret Du vill spela så laddas det hem. För att spela de äventyren så måste Du även ladda hem Solo 2.0 som Du hittar under Solo 2.0 i SoloMenyn.

: Kan man skriva egna äventyr?

: Ja, det är mycket enkelt att göra egna äventyr till Solo 2.0. En närmare förklaring hur det går till finns under Skapa Äventyr i SoloMenyn.

: Går det bra att skicka in sina egna äventyr till SFA?

: Ja, vi blir glada om Du skickar in dina egna äventyr till oss. Äventyret kommer att publiceras tillsammans med ditt namn.

: Är det här allt...?

: Ja, men har Du fler frågor som rör SFA kan Du skicka dessa till oss.

Copyright 1997-2000 Somewhere Far Away