SFA Logo

HuvudMeny
Huvudsida
Nyheter
SFA FAQ
HTML Äventyr
Länkar

SoloMeny
Solo 2.0
Solo FAQ
Soloäventyr
Skapa Äventyr

sfa_solo@hotmail.com

HTML Äventyr

Här finns alla HTML Äventyren. Det är bara att klicka på det äventyr Du vill spela.

Draktand av: SFA

För flera århundraden sedan så erövrade era förfäder det land som idag kallas för Grönrike. På den tiden vandrade många söderut för att hitta nya slätter att odla på. De var goda krigsmän som snabbt drev undan de svartfolk som sedan urminnes tider bott där. Under alla de år som människorna levt där har det utkämpats otaliga strider mellan de olika folkens rätt att överleva.

Tiden gick och mörkervarelserna gjorde allt färre och färre försök att driva tillbaka inkräktarna. Flera generationer fick aldrig vara med om något krig. Det här var bra tider, ingen ville längre träna till soldat och det var ingen som gjorde något åt det. Vid den här tiden började nordländerna varna kungen av Grönrike. Det sades att mörkervarelserna åter blivit fler och att de börjat använda de gamla vapensmedjorna.

Östra Tornet av: SFA

Skymningen faller över vildmarken. De kala träden gungar fram och tillbaka i den hårda vinden. Sommaren är sedan länge förbi. Det är verkligen kallt.

Du är på väg till Gamle Beor. Han är en underlig man. Han bor långt uppe på berget, högre upp än vad de flesta i byn någonsin beger sig. Många i byn menar att han har kontakt med underliga varelser. Man har sett honom tillsammans med de småvuxna och det påstås även att skogsskuggorna lyder honom.

Beor har varit din vän så länge du kan minnas. Nu har någonting fruktansvärt hänt honom och det är nu upp till dig att rädda honom undan den okända faran.

Copyright 1997-2000 Somewhere Far Away